Termeni şi condiţii

Definitii

Acest site este intreţinut şi administrat de SC Centrul de Cercetare Nutriceutică SRL, denumită în continuare Furnizor.

S.C. Centrul de Cercetare Nutriceutică S.R.L. functionează în baza Legii nr.31/1990 fiind persoană juridică romană.Societatea are sediul principal în localitatea Tureni nr.103A ,Judeţul Cluj şi este inregistrată la Registrul Comertului cu nr. J12/535/1994, cod fiscal RO5337954, IBAN RO76 INGB 0000999904395292 ING Bank.

Persoana fizică sau juridică care comandă şi achiziţionează produse prin intermediul site-ului centrul-de-cercetare-nutriceutic.webnode.ro, va fi denumita Client.

Termenul “site” folosit în acest document se referă la site-ul centrul-de-cercetare-nutriceutic.webnode.ro . Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preţurile şi celelalte informaţii care se găsesc pe site-ul centrul-de-cercetare-nutriceutic.webnode.ro , vor fi denumite în continuare conţinut. Design-ul şi continutul site-ului aparţin în exclusivitate S.C. Centrul de Cercetare Nutriceutică S.R.L. şi sunt protejate de legislaţia privind proprietatea intelectuală.

Prin termenii “utilizator”, “vizitator” şi “dumneavoastră” înţelegem toate persoanele fizice şi/sau juridice care accesează site-ul centrul-de-cercetare-nutriceutic.webnode.ro , indiferent de motiv.

Termenii “Regulament”, “Contract” şi “Termeni şi Condiţii” se referă la prezentul contract de utilizare.

Prin termenul “date personale", întelegem informaţiile pe care le colectam de la dumneavoastră, pe baza carora puteţi fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, iar pentru persoanele juridice: numele societăţii, adresa sediului social, CUI –ul, nr. de înregistrare la Reg. Comerţului, adresa livrare, adresa de e-mail, numarul de telefon şi datele de contact ale persoanei care reprezintă societatea .

Acceptarea “Termenilor şi condiţiilor”

Pentru folosirea în bune condiţii a site-ului, vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile utilizării de către dumneavoastră a tuturor materialelor care alcătuiesc prezentul site. Accesarea site-ului şi folosirea aplicaţiilor sale presupun acceptarea explicită sau implicită a tuturor Termenilor şi Condiţiilor publicate, având valoare contractuală deplină. S.C. Centrului de Cercetare Nutriceutică S.R.L. îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.

Accesand pagina -Termeni şi conditii- puteţi citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi. Fotografiile nu crează obligaţii contractuale fiind doar cu titlu de prezentare.

Drepturi de autor

Intregul conţinut al site-ului este proprietatea Furnizorului şi este aparat de legile în vigoare pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fară acordul S.C. Centrul de Cercetare Nutriceutică S.R.L., a oricăror elemente din conţinutul site-ului, se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare .

Securitatea datelor personale şi a informaţiilor

Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite de Furnizor, numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunţarea promoţiilor în curs etc., în nici un caz nefiind furnizate/vândute unei terţe părţi. Furnizorul nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fară acordul dumneavoastră explicit.

Trimiterea unor e-mail-uri de informare sau de comunicari comerciale de catre Furnizor către utilizatori/clienţi nu este considerată "spam" dacă există consimţământul destinatarului. Destinatarul comunicărilor comerciale are dreptul de a-şi revoca consimţământul de a primi asemenea comunicari prin simpla notificare a Furnizorului la adresa: 7biologie@gmail.com

Orice utilizator/cumparator care a furnizat adresa sa de e-mail în timpul utilizării site-ului (în cadrul procesului de înregistrare) poate cere ca adresa să fie ştearsă din baza de date a centrul-de-cercetare-nutriceutic.webnode.ro retrimiţând un e-mail la adresa: 7biologie@gmail.com

Declinarea responsabilităţii

Conţinutul site-ului  a fost alcătuit cu cea mai mare atenţie pentru introducerea corectă a datelor şi respectarea acurateţii informaţiilor. Totuşi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare, în ceea ce priveşte preţuri, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Furnizorul îşi rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile de prezentare în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului ambalajului, fără o notificare prealabilă de către producători. Valoarea maximă a obligaţiilor Furnizorului, faţă de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de Furnizor de la clientul respectiv.

S.C. Centrul de Cercetare Nutriceutică S.R.L. nu garantează disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afişate. Aşadar, Furnizorul îşi asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu este disponibil temporar. Notificând Clientul care a postat o comandă despre acest aspect.

Preţurile publicate sunt informative şi pot suferi modificări neanunţate. 
S.C. Centrul de Cercetare Nutriceutică S.R.L. nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretenţiile sau cheltuielile apărute ca urmare a nerespectarii de către utilizatori a “Termenilor şi condiţiilor”.
S.C. Centrul de Cercetare Nutriceutică S.R.L. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncţionării site-ului precum şi pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe site.

Promoţii şi concursuri

Promoţiile şi concursurile care se desfasoară pe site respectă regulamentele create de S.C. Centrul de Cercetare Nutriceutică S.R.L. în conformitate cu legislaţia în vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinţa utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de poşta electronică. Pentru a beneficia de promoţii, comenzile trebuie să respecte întocmai regulile afişate pe site. Promoţiile prezentate pe site sunt valabile în perioada de timp menţionată, iar în cazul în care nu se menţionează o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile. Furnizorul îşi rezervă dreptul de a întrerupe sau de a anula o promoţie în orice moment, fără nici o notificare prealabilă.

Termene de livrare

Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, în mod obişnuit se încadrează între 24 ore şi 48 ore, din momentul înregistrării comenzii pe site-ul centrul-de-cercetare-nutriceutic.webnode.ro Cu toate acestea, S.C. Centrul de Cercetare Nutriceutică S.R.L. îşi rezervă dreptul de a mări timpul de livrare în situaţii speciale cu anunţarea clientului în prealabil. .

Neconfimarea comenzii

Dacă aţi facut comanda online, prin e-mail, chiar dacă aţi primit un e-mail de înregistrare a comenzii dar nu aţi fost contactat de operatorii nostrii pentru validare, sunaţi la unul din numerele afişate pe site, deoarece probabil au intervenit anumite probleme în funcţionarea serverului sau site-ului.

Taxe suplimentare

Preţul plătit de client este format din preţul produselor. In cazul în care solicitaţi o livrare specială în alta zonă geografică decât cea în care ne desfăşurăm activitatea, vă vom comunica ulterior taxele suplimentare şi timpul de livrare. Comenzile din alte judeţe vor fi livrate prin curier, taxele urmând a fi suportate de client.

Furnizorul nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. In situaţia în care vă sunt percepute taxe în plus, vă rugăm să ne inştiinţati imediat la 7biologie@gmail.com.

Returnarea produselor

Produsele vor fi verificate cantitativ şi calitativ de dvs. la recepţionarea mărfii, iar dacă anumite produse nu corespund pot fi returnate.

Legături

Site-ul centrul-de-cercetare-nutriceutic.webnode.ro poate găzdui legături (link-uri) către alte site-uri sau alte resurse. Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora, S.C. Centrul de Cercetare Nutriceutică S.R.L. nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de informaţiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

Condiţii legale

S.C. Centrul de Cercetare Nutriceutică S.R.L. funcţioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman, dintre care amintim Ordonanţa nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, Legea 365/2002 privind comerţul electronic, Legea 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Produsele vor fi însoţite de documente fiscale în conformitate cu legile în vigoare.

Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI centrul-de-cercetare-nutriceutic.webnode.ro SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL centrul-de-cercetare-nutriceutic.webnode.ro VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA DECLANSA URMARIREA PENALA IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

Litigii

Orice litigiu apărut între Clienţi şi Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înţelegere între cele două părţi. In cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine insţantelor de judecată române, de pe raza municipiului Cluj-Napoca.